NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

"Den danske dikteren", regi: Toril Kove

3 priser til Den danske dikteren i Aspen

Intet mindre enn tre priser mottok Torill Koves seneste animerte kortfilm, Den danske dikteren, under Aspen Shortsfest i USA. Prisene filmen fikk var for beste animerte film, mest originale film og publikumsprisen. Les mer om Aspen Shortsfest her.

11. april 2006 Les mer
HUGO 02

Volda-studenter på Cartoon Network

Førtkommende fredag vises en norskprodusert, animert kortfilm for første gang på Cartoon Network. Kortfilmen Hugo & Munki er produsert av en gruppe Volda-studenter i et samarbeid mellom animasjonsutdanningen i Volda og Cartoon Ntwork.

11. april 2006 Les mer
«Tim Burton's Corpse Bride»

Corpse Bride-konkurranse

I samarbeid med Warner Bros. Entertainment Norge inviterer norskanimasjon.no til Corpse Bride-konkurranse. Tre dyktige vinnere får tilsendt DVD-utgaven av filmen samt boken Corpse Bride - The Illustrated Story.

05. april 2006 Les mer
simpsons_movie_news

072707

Det har versert rykter om denne begivenheten i mange år, og nå har endelig tiden kommet! The Simpsons er i ferd med å ta steget fra TV-sofaen og over i kinosetet. Langfilmen basert på den evigpopulære familien har internasjonal lanseringsdato 27. juli 2007. Første smakebit får du her.

03. april 2006 Les mer
Howl's Moving Castle

Vinnere Miyazaki-konkurranse

Seks heldige vinnere er trukket ut i Miyazaki-konkurransen. De heldige mottar DVD-utgaven av Miyazakis seneste film Det levende slottet takket være våre venner hos Paramount.

29. mars 2006 Les mer
"Det levende slottet"

Miyazaki-konkurranse!

I samarbeid med Paramount Home Entertainment inviterer norskanimasjon.no til Miyazaki-konkurranse. Seks heldige vinnere får tilsendt DVD-utgaven av Miyazakis seneste film Det levende slottet.

26. mars 2006 Les mer
animotion_news

MTV Animotion

MTV og WESC inviterer unge nordiske kreative til animasjonskonkurranse. De beste bidragene blir vist på MTV, MTVE.COM og WETV (stream-TV på www.we.se). Tre vinnere blir belønnet med fine priser fra Apple, Adobe, Trapcode og WESC. Deadline er 5. april. (Denne blir etter all sannsynlighet forskjøvet med to uker.) Sjekk www.mtve.com/animotion for mer om konkurransen.

26. mars 2006 Les mer
undersokelse

Spørreundersøkelse

Filmforbundet har bedt Foreningen for animert film om å gjennomføre en enkel spørreundersøkelse om hva slags lønns- og arbeidsforhold folk i animasjonsbransjen har hatt i løpet av de siste tre årene. Undersøkelsen er en del av arbeidet med å få fastsatt egne honorarsatser for animatører i den nye avtalenmellom Filmforbundet og Produsentforeningen. Undersøkelsen vil bidra til å gjøre det lettere for Filmforbundet å føre forhandlinger på animasjonsbransjens vegne. Vi oppfordre dere til å lese videre og delta i undersøkelsen.

23. mars 2006 Les mer
gjokeredet

Minimalen & Kosmorama i Trondheim

I Trondheim starterMinimalen kortfilmfestival og Kosmorama - Trondheim Internasjonale Film Festival 24. mars. Minimalen holder det gående til 26. mars, mens Kosmorama holder på til 30. mars. Kosmorama kan skilte med verdenspremiere på Istid 2, mens Minimalen har et par animerte kortfilmer i konkurranseprogrammet.

23. mars 2006 Les mer
frognerkino_news

Vi jakter på nye norske animasjonsfilmer!

Foreningen for Animert Film inviterer til animasjonsdag med filmvisninger og seminarer på Frogner kino i Oslo 22. april. Vi ønsker å vise det siste av norske animerte kortfilmer og studentfilmer. Vi oppfordrer alle til å melde på filmene sine. Eneste kriteriet er at filmene er produsert etter 2003 - det er ingen konkurranse eller jury.

16. mars 2006 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.