NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

TomWaits3

Gull til norsk animasjon

I helgen fikk norsk animasjon heder og ære ved flere prisutdelingen. Elias-staben fikk fagprisen for sin innsats for TV-serien om den vesle redningsskøyta Elias. På prisutdelingen for Visueltkonkurransen gikk flere priser til animasjonsproduksjoner, bl.a. til flere filmer fra Høgskolen i Volda. Sjekk hele vinnerlisten hos Visuelt07.

15. mai 2007 Les mer
Frame by Frame

Klart for Frame by Frame #3

Tredje utgave av Frame by Frame arrangeres lørtdag 12. mai fra kl 11 på på Frogner kino i Oslo. På programmet står norsk og internasjonal motion graphics i fokus, med gjester som Motomichi Nakamura (JP/USA) og Alphaville (SE). Nye, norske animerte kortfilme presenters og vi får en eksklusiv sniktitt på NRKs nye, animerte TV-serie Halvseint. Les mer om programmet her.

03. mai 2007 Les mer
frijimmy_odd

Jimmy og Elias til Annecy

Årets norske bidrag til animasjonsfestivalen i Annecy blir Slipp Jimmy Fri og Elias og Kongeskipet. Jimmy vises i hovedkonkuransen, mens Elias stiller i et sideprogram for langfilmer utenfor konkuranse.

23. april 2007 Les mer
Kortfilmfestivalen

Kortfilmfestivalen har talt

Forhåndsjuryen til Kortfilmfestivalen i Grimstad har gjort opp sin mening og plukket ut filmene som skal konkurrere under festivalen 14.-19. juni. For den animerte kortfilmen sin del er resultatet nedslående med få påmeldte filme rog ennå færre tatt ut i konkurransen. Sjekk hele filmlisten hos Kortfilmfestivalen.

19. april 2007 Les mer
tegneserie_drama

Tegneseriens dramaturgi

Norsk filmutvikling stiller spørsmålet om manusforfattere og serieforfattere har noe å lære av hverandre. Svaret får man på seminaret om Tegneseriens dramaturgi på Filmens hus i Oslo 4. mai kl 13-16. Seminaret koster kr 150,- og påmelding gjøres til kurs@nfu.no innen 25. april. Merk emnefeltet med ”Tegneserie”. Mer info hos Norsk filmutvikling.

12. april 2007 Les mer
Hubert

Påske med Hubert

De syv første episodene om Hubert - basert på Arne Svingens bøker - vises på NRK1s Påskemorgen fra 1. til 7. april ca kl 09:35. Serien er regissert av Frank Mosvold og produsert av Kool Produktion og NRK.

02. april 2007 Les mer
Nedenom og hjem igjen

Vinnere: Nedenom og hjem igjen

Tre kunnskapsrike vinnere er kåret i Nedenom og hjem igjen-konkurransen. De heldige mottar DVD-utgaven av filmen og én ekstra heldig får en tøff paraply i tillegg takket være våre gode venner hos Paramount. Sjekk hvem som vant!

27. mars 2007 Les mer
five

5 spørsmål

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Med jevne mellomrom vil det dukke opp nye artikler med kjente og ukjente fjes fra animasjons-Norge. Første mann ut er Espen Fyksen - regissør og manusforfatter på TV-serien og langfilmen om den vesle redningsskøyta Elias. Les svarene fra Fyksen.

21. mars 2007
FlushedAway_Roddy_news

Konkurranse: Nedenom og hjem igjen

Nedenom og hjem igjen slippes på DVD denne uken og i den forbindelse inviterer vi til konkurranse i samarbeid med Paramount. Svar på noen enkle spørsmål relatert til filmen og bli med i trekningen om å vinne filmen på DVD og en tøff paraply! Sjekk spørsmålene her.

20. mars 2007 Les mer
nfu_logo

Digital fiksjon

Norsk filmutvikling til seminaret Digital fiksjon, hvor en rekke store talenter fra filmindustrien i Los Angeles, London og Oslo vil illustrerere mulighetene og utfordringene med innovativ bruk av digitale teknologier i film. Det hele finner sted på Filmens Hus i Oslo 18. april med påmelding innen 28. mars. Mer info hos Norsk filmutvikling.

19. mars 2007 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.