NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

dan_rotte_news

Dan Børge som rotte

Animidas produserer de animerte åpningssekvensene til Senkveld på TV2. Til denne ukens vignett stiller Dan Børge Akerø villig opp som rotte. Episoden kan sees førstkommende fredag kl 22:10.

29. november 2007 Les mer
earthsea_news

Animert på Oslo Filmfestival

Oslo Int. Filmfestival starter 15. november og holder det gående frem til og med 25. november. I år frister festivalen med tre japanske langfilmer - hvor to er signert far og sønn Miyazaki. Sjekk hele festivalprogrammet her.

14. november 2007 Les mer
"Snill", regi: Astrid A. Aakra (2006)

Janus og Snill vant Fredrikstad

Fredrikstad Animation Festival 2007 er over. Lørdag kveld ble vinnerne i den nordiske og baltiske studentfilmkonkurransen og vinnerne i den norske kortfilmkonkurransen kåret. Linda Fagerli Sæthrens Janus vant i studentfilmkategorien og ble semt frem som publikumsvinner. Astrid Aakras Snill vant pris for beste norske kortfilm. Les mer på festivalens nettsider.

11. november 2007 Les mer
kurt_logo

Kurt søker assistent

Qvisten Animation er i full produkjon på langfilmen Kurt blir grusom. Filmen lages i Maya i samarbeid med A-Film i Danmark. Qvisten er på utkikk etter en produksjonsassistent. Jobben består av daglig oppfølging av animatører, registrering av produksjonsinfo i database, koordinering av materiale mellom Qvisten og A-Film etc. Vedkommende bør ha generell data/nettverk forståelse, kjennskap til databaseprogrammer og/eller Excel, og erfaring med 3D-animasjon. Interessenter kan sende mail med cv til egle@qvisten.no.

06. november 2007 Les mer
"Kurt blir grusom" (skisse)

Pipeline-seminar

Norsk filmutvikling inviterer til seminar om Pipeline for digital animasjon og effekter 22. november kl 10-12 i Lillebil på Filmenshus i Oslo. Seminaret ledes av Marcus Brodersen, Filmkameratene og Jo Jürgens, Qvisten Animation. Søk NFU om å delta innen 18. november. NFU har mer info.

05. november 2007 Les mer
FAF07_news

Fredrikstad-programmet klart

Fredrikstad Animation Festival har lansert et innholdsrikt program for festivalen som går av stablen 7.-11. november. Filmer, foredrag, utstilling og konserter er noe av det som tilbys. Sjekk festivalens nettsider for detaljert informasjon.

30. oktober 2007 Les mer
sapegin_utstilling

Pjotr Sapegin-utstilling

Lørdag 20. oktober kl 13 åpner Tegnerforbundet i Oslo utstilling viet arbeidene til Pjotr Sapegin. Utstillingen presenterer storyboards, konseptskisser, stemningsskisser, og mye mer, fra en rekke prosjekter, både realiserte og ikke-realiserte. Utstillingen varer frem til og med 11. november. Tegnerforbundet har mer.

16. oktober 2007 Les mer
JanOttoErtesvag_news

Støtte til Elevkonsert

Norsk Filmfond har bevilget støtte til Jan Otto Ertesvågs animerte kortfilm Elevkonsert. Filmen produseres av Ingvil Giske ved Pang Produksjoner og er Ertesvågs første siden Kos i 2003. Filmfondet har mer.

15. oktober 2007 Les mer
kanal1_news

Kanal 1 premiere på NRK1

Kanal 1, den nye, animerte TV-serien til Erlendog Steinjo fra Slå på ring har premiere på NRK1 torsdag 18. oktober kl 22:30. Normal sendeflate for serien blir på NRK3 mandager. NRK.no har mer.

14. oktober 2007 Les mer
Marc Jousset. Foto: Yaprak Morali

Marc Jousset i Dagsavisen

Marc Jousset, art director for Persepolis og produsent ved Je Suis Bien Content, gjestet Frame by Frame i helgen. Nå kan du lese intervju med ham i Dagsavisen.

14. oktober 2007 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.