NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

Loonatics

WB Loonatics

Warner Bros. har oppdatert designen på klassiske figurer som Bugs Bunny og Daffy Duck i forbindelse med produksjonen av dere nye Loonatics TV-serie. Sjekk utfyllende artikkel og last ned trailer for TV-serien.

07. april 2005
Pocahontas, copyright Disney

Pocahontas 10 år

DVDnett melder at Buena Vista er klar til å lansere 10 års jubileumsutgave av Pocahontas på dobbel DVD. Amerikansk releasedato er 3. mai 2005. Norsk releasedato er ikke bekreftet ennå. DVDnett har mer om saken.

07. april 2005
"The Incredibles", © Disney/Pixar

The Incredibles tok Annie

The Incredibles vant alle sine ti nominasjoner under den årlige ANNIE Awards, den viktigste prisutdelingen for animasjonsfilmer i USA. Blant prisene var Beste film og Beste regi (Brad Bird). Shrek 2 var den hardeste konkurrenten, men den grønne kjempen vant ingen av sine sju nominasjoner.

07. april 2005
photo: J Brice / soundboyz@sbcglobal.net

onedotzero gjør U2

Britiske onedotzero skal produsere animerte sekvenser til U2s Vertigo-turné i 2005. Turneen startet i Los Angeles, USA 26. mars og kommer til Oslo 27. juli.

07. april 2005
"Terkel i knibe"

Terkel til Norge

Columbia TriStar Nordisk står klar til å distribuere den danske animasjonssuksessen Terkel i knibe, med Norgespremiere 22. juli 2005. Sjekk filmens offisielle nettside.

06. april 2005
"Lorenzo", © Disney

Oscar-nominasjoner 2005

Årets Oscar-nominasjoner er klare. I kategorien for beste animerte langfilm er det The Incredibles, Shark Tale og Shrek 2 som kjemper om gunsten. I kortfilmkategorien står slaget blant annet mellom Disneys Lorenzo og Bill Plymptons Guard Dog. Se oversikten over alle nominerte her.

06. april 2005

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.