NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

"Madagascar"

Madagascar

Sjekk traileren til Madagascar - den nye helaftens animasjonsfilmen fra Dreamworks. Regien er ved Eric Darnell og Tom McGrath. Filmen har norsk kinopremiere 2. september 2005.

07. april 2005
Animedia

Work-in-progress konkurranse

I forbindelse med animasjonsfestivalen ANIMEDIA, er det nå utlyst en work-in-progress online konkurranse under tittelen Illusions 2005 - En teknoorganisk opplevelse. Festivalen arrangeres av studenter og lærere ved Idéfagskolen i Tønsberg, og finner sted 21. mai 2005.

07. april 2005
Wallace & Gromit

Wallace & Gromit bak kulissene

Det nærmer seg nye eventyr for Wallace & Gromit. Apple Trailers gir deg en titt bak kulissene på Aardmans seneste helaftens animasjonsfilm.

07. april 2005
"Nå skal du høre"

Nå skal du se

Pjotr Sapegin har jobbet med Nå skal du høre siden 1995, og nå nærmer kinopremieren seg. Filmweb har publisert en trailer fra filmen.

07. april 2005
"Nå skal du høre"

Nå skal du høre

Pjotr Sapegin er i vinden om dagen i forbindelse med lanseringen av langfilmen Nå skal du høre, som har kinopremiere 11. mars. Det seneste nummeret av Rushprint bringer et intervju, også Aftenposten har møtt Sapegin.

07. april 2005
"Ryan", regi: Chris Landreth

Oscarvinnerne!

Prisen for beste animerte langfilm gikk, ikke uventet, til Brad Bird og The Incredibles under nattens Oscar-utdeling. Prisen for beste animerte kortfilm gikk til Chris Landreth og hans film Ryan. Sjekk listen over alle vinnerne, og besøk nettsidene til National Film Board of Canada for å finne ut mer om Ryan.

07. april 2005
"A Scanner Darkly"

A Scanner Darkly

Se traileren til Richard Linklaters siste animasjonsprosjekt, A Scanner Darkly, med Keanu Reeves, Winona Ryder og Robert Downey Jr. i de største rollene.

07. april 2005
"Wallace & Gromit og varulvkaninens forbannelse"

Wallace & Gromit på nye eventyr

Nettstedet som promoterer Aardman Animations nye Wallace & Gromit-langfilm er oppe og står. Sjekk ut her.

07. april 2005
Loonatics

WB Loonatics

Warner Bros. har oppdatert designen på klassiske figurer som Bugs Bunny og Daffy Duck i forbindelse med produksjonen av dere nye Loonatics TV-serie. Sjekk utfyllende artikkel og last ned trailer for TV-serien.

07. april 2005
Pocahontas, copyright Disney

Pocahontas 10 år

DVDnett melder at Buena Vista er klar til å lansere 10 års jubileumsutgave av Pocahontas på dobbel DVD. Amerikansk releasedato er 3. mai 2005. Norsk releasedato er ikke bekreftet ennå. DVDnett har mer om saken.

07. april 2005

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.