NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

OM FFAF

Norskanimasjon.no er startet og drevet av Foreningen For Animert Film.
Målsetningen for å etablere foreningen og tilhørende nettsted er å samle og synliggjøre det norske animasjonsmiljøet. Nettstedet er for deg som er profesjonell innenfor animasjonsbransjen, ny innen norsk animasjon eller rett og slett nysgjerrig på norsk animasjon.

Frame by Frame
Foreningen for animert film arrangerer Frame by Frame - en visningsplass for norsk animasjon - hvor filmvisninger, foredrag og seminarer er kjernen i innholdet. Dette er en mulighet for å oppdatere deg på den norske animasjonsbransjen, samt få faglig og sosialt påfyll.

Nyheter og nyhetsbrev
Som animasjonsinteressert er norskanimasjon.no et godt startsted for å lære mer om bransjen, folka og filmene. Her finner du de siste nyhetene fra inn- og utland, samt artikler om animasjon og en oversikt over hva som beveger seg i det norske animasjonsmiljøet. Registrerer deg for å motta vårt nyhetsbrev og bli oppdatert jevnlig.

Database over norsk animasjon
Foreningen for animert film utarbeider database over norsk animasjonsproduksjon. Målsetningen er å gjøre den norske animasjonsbransjen mer synlig og gjøre det lettere å orientere seg i animasjonsmiljøet. Databasen er bygget over samme lest som Internet Movie Database, hvor filmskaperne selv kan bidra med informasjon om sine produksjoner. Besøk databasen og bruk linkene på siden for å tilføye informasjon om dine eller andres produksjoner. Majoriteten av opplysningene i den historiske delen av databasen baserer seg på May Britt Jostens hovedoppgave Norsk animasjon 1913-2005: en filmografi (Bibliotek- og informasjonsvitenskap, Høgskolen i Oslo, 2006). Databasen er supplert med opplysninger fra Ingvild Abildgaard Jansens bacheloroppgave Etter Caprino: Profesjonaliseringen av norsk animasjonsproduksjon ved Universitet i Bergen, 2015.

Ved å publisere informasjon om egne og andres animasjonsproduksjoner kan animatører og andre tilknyttet det norske animasjonsmiljøet få økt synlighet, slik at det blir lettere å orientere seg i en stadig ekspanderende bransje. I tillegg til å dokumentere nye animasjonsproduksjoner vil databasen også gi en historisk oversikt over den norske animasjonsproduksjonen.

Begynn å bruk norskanimasjon.no i dag, registrer deg for å motta nyhetsbrev og bli oppdatert om bevegelsene i animasjonsmiljøet. Da får du også tilsendt informasjon når nettsiden oppdateres.

Vi setter dessuten pris på å høre fra brukerne våre, så send oss tilbakemeldinger, kommenter artiklene og anmeldelsene, og hjelp oss bygge det komplette nettstedet for norsk animasjon.

Kontakt oss:
info@norskanimasjon.no

Foreningen for animert film (FFAF)
Teglverksgata 2
0553 Oslo


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.