NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

FranceAnimation_20878

Fransk Frame by Frame

Lørdag 13. oktober arrangeres Frame by Frame #4 på Frogner kino i Oslo. Denne gangen setter vi fokus på fransk animasjon og har invitert en rekke gjester for å belyse temaet. Sjekk hele programmet her.

25. september 2007 Les mer
"Leonidestorm", regi: Kajsa Naess og Julie Engaas

Dokuseminar i Fredrikstad

I forbindelse med Fredrikstad Animation Festival vil det fredag 9.november arrangeres et heldagsseminar om animert dokumentar. Seminaret ledes av Gunnar Strøm som har fått med seg et topplag av innledere med den svenske Gullbjørnvinneren Jonas Odell i spissen. Du får også møte vår egen Kajsa Næss, i tillegg til britiske Paul Wells som er regnet som en av de ledende animasjonsteoretikerne i verden. Les mer hos Fredrikstad Animation Festival.

18. september 2007 Les mer
voldavinner_news

Vinnere i Volda

AnimationVolda er over for denne gang. Jury og publikum har stemt frem hvilke filmer som skal delta i den nordisk og baltiske studentfilmkonkurransen under Fredrikstad Animation Festival 7.-11. november. Sjekk vinnerne her.

17. september 2007 Les mer
Persepolis

Persepolis forhåndsvisning

De hyggelige folka på Sandrew Metronome byr på forhåndsvisning av Persepolis 16. september kl 15:00 på Vika kino i Oslo. Vi har et antall billetter som vi gladelig gir videre til våre lesere. Førstemann til mølla! Mer info her.

05. september 2007 Les mer
AnimationVolda 07

AnimationVolda 07

Første utgave av AnimationVolda står på trappene. 13. - 15. september presenteres et variert program hvor animasjon er fellesnevneren. Blant gjestene er Oscar-vinner Torill Kove, den estiske animatøren Riho Unt og den amerikanske filmskaperen PES. Sjekk hele programmet her.

04. september 2007 Les mer
Kyle Balda Masterclass Oslo Oct. 12-14 2007

Kyle Balda Masterclass in Oslo

Foreningen for Animert Film invites you to Kyle Balda Masterclass in Oslo October 12-14. The fee of NOK 2000,- covers the master class for both days, coffee and lunch during the master class days, the entrance to Frame by Frame seminar on Saturday. More information here. Update 10.09.07: Masterclass is now fully booked!

02. september 2007 Les mer
animotion_primo

Animotion på F15

Galleri F15 utenfor Moss presenterer utstillingen Animotion viser norske og internasjonale kunstnere som arbeider med animasjonsbasert kunst i et utvidet felt. Seks kunstnere iscenesetter hvert sitt ”animerte rom” på Galleri F 15, der de utforsker ulike tekniske og narrative animasjonsuttrykk. I tillegg presenterer kuratorene Peter Burr, Bjørn Hegardt og Hanne Mugaas hvert sitt filmprogram. Utstillingen står til 11. november. Underskog/Kunstkritikk har mer.

02. september 2007 Les mer
Hubert

Støtte til Hubert og Elias

De animerte TV-seriene Hubert og Den vesle redningsskøyta Elias, produsert for henholdsvis NRK og TV2, er to av de mest suksessfulle TV-seriene produsert for barn i Norge. Nå gir Norsk filmfond bevilgninger for å sikre videre produksjon og samtidig styrke serienes muligheter for internasjonal suksess. Kool Produktions mottar 1,9 millioner til Hubert, mens Filmkameratene får 2,5 millioner for å lage ny sesong av Elias. Filmfondet har mer.

27. august 2007 Les mer
janus

Janus vant Amanda

Linda Fagerli Sæthren vant Amanda for beste kortfilm med den animerte kortfilmen Janus under åpningen av Den norske filmfestivalen i Haugesund. Janus er Fagerli Sæthrens eksamensfilm fra animasjonsstudiet ved Høgskulen i Volda. Sjekk alle vinnerne her.

20. august 2007 Les mer
persepolis

Animert i Haugesund

Den norske filmfestivalen i Haugesund starter i dag og har en rekke animerte førpremierer på programmet. Den mye omtalte iransk-franske Persepolis er blant filmene det knytter seg størst spenning til. Klikk her for å sjekke hele programmet
.

17. august 2007 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.