NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Digital fiksjon

nfu_logo

Norsk filmutvikling til seminaret Digital fiksjon, hvor en rekke store talenter fra filmindustrien i Los Angeles, London og Oslo vil illustrerere mulighetene og utfordringene med innovativ bruk av digitale teknologier i film. Det hele finner sted på Filmens Hus i Oslo 18. april med påmelding innen 28. mars. Mer info hos Norsk filmutvikling.

Seminarprogrammet rommer følgende:

LA Visual Effects designer Eric Hanson er tilbake i år og sammen med Senior Technical Director Greg Downing ( Spiderman 3, The Chronicles of Narnia) vil han åpne seminaret med eksempler fra både storfilmer og mindre, uavhengige film produksjoner.

Robert Legato, Oscarvinner for beste visuelle effekter, vil blant annet snakke om hvordan han samarbeider med regissøren. Legato har skapt banebrytende effekter på filmer som Titanic og Apollo 13. Hans siste prosjekter er The Good Shepherd og The Departed.

Visual Effects Supervisor Øystein Larsen og Rune Spaans presenterer arbeidene de har gjort for Den brysomme mannen, en film som har høstet svært gode anmeldelser og mange nasjonale og internasjonale priser, inkludert Pris Acid i Cannes.

Art Director for digitale sett Tino Schaedler har vært med på å definere et nytt arbeidsfelt for filmproduksjoner og vil dele med oss sine erfaringer fra filmer som V for Vendetta og Harry Potter and the Order of the Phoenix.

Visual Effects Supervisor Frazer Churchill fra Double Negative i London vil presentere de “usynlige effektene” for den Oscar nominerte filmen Children of Men.

Påmelding:
Seminaret holdes i Tancred kinosal, Filmens hus, Oslo. Seminaravgift på kr 950,- inkluderer lunsj i Ben’s Café. Det er et begrenset antall plasser og bindende påmelding bør sendes snarest og senest den 28. mars 2007 til kurs@nfu.no. Merk emnefeltet/ påmeldingen med “Digital fiksjon”.

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.