NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

072707

simpsons_movie_news

Det har versert rykter om denne begivenheten i mange år, og nå har endelig tiden kommet! The Simpsons er i ferd med å ta steget fra TV-sofaen og over i kinosetet. Langfilmen basert på den evigpopulære familien har internasjonal lanseringsdato 27. juli 2007. Første smakebit får du her.

The Simpsons er inne i sin 17. sesong og er den animasjonsserien som har gått lengst på amerikansk TV. Serien har vunnet de mest prestisjefylte prisene innen amerikansk underholdningsbransje med 21 Emmy-awards, 22 Annie-awards og en mengde andre utmerkelser.

I en rekke år har rykter kommet og gått om en Simpsons-langfilm, men det var først sommeren 2005 at ryktene ble bekreftet fra offisielt hold. Så mye frem og tilbake har det vært at The Simpsons Archive har samlet alle sitater og rykter om en langfilm på sine nettsider.

For å korte ned ventetiden kan man alltids nyte introen til The Simpsons, slik den ville ha sett ut hvis de tok steget ut i vår verden.

Edit (05. april '06):
I følge en blog på HollywoodReporter.com (via Cartoon Brew) er det David Silverman, fra Monster's Inc.-fame, som skal ha regien på den kommende Simpsons-langfilmen.

simpsons_homer_news

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.