NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

1400_intro

1400 filmer

Databasen over norsk animasjonsfilm som Foreningen for Animert Film drifter på norskanimasjon.no runder i disse dager 1400 filmoppføringer! Fortsett å tipse oss om filmer.

21. november 2014 Les mer
kristian

Nye veier-støtte til Kristian Pedersen

Norsk filminstitutt har bevilget støtte til Kristian Pedersen og Mikrofilm for deres filmprosjekt Bøygen via støtteordningen Nye veier. Abstrakt animasjon møter Ibsen og Grieg i Bøygen. Les mer hos NFI.

20. november 2014 Les mer
Kort2014_intro

Kort på Kinokino

Kortfilmfestivalen Kort på Kinokino i Sandnes går av stabelen 20-22. november. Årets program består blant annet av besøk fra Qvisten Animation og Are Austnes. Sjekk hele programmet her.

15. november 2014 Les mer
bendik_intro

Vinnere i Fredrikstad

En vellykket Fredrikstad Animation Festival går mot slutten og lørdag kveld ble prisvinnerne offentliggjort med priser til de norske filmene Bendik og Monsteret og A Void. Sjekk alle vinnerne på festivalens nettsider.

09. november 2014 Les mer
Moulton_intro

Torill Kove kortlistet til Oscar

Torill Koves animerte kortfilm Moulton og meg er kortlistet som en av 10 filmer som er aktuelle for Oscar for beste animerte kortfilm. De nominerte offentliggjøres 15. januar 2015.

08. november 2014 Les mer
FAF_logo12

20 år med Animerte Dager

Fredrikstad Animation Festival starter idag, 6. november og markerer med det at det er 20 år siden festivalens spede start på Sentrum Scene i Oslo i 1994. Vi gratulerer og gleder oss til festival! Sjekk ut hele festivalprogrammet her.

06. november 2014 Les mer
tipp-topp_intro

Støtte til Hammerhai og Trollfilm

Norsk filminstitutt har bevilget støtte til to animerte kortfilmer; Tipp-topp og Mor visste ingenting fra produsentene Hammerhai og Trollfilm. Filmene ferdigstilles i 2015 og 2016. Les mer om tildelingene fra NFI her.

02. november 2014 Les mer
Morgenfugl_intro

Mye norsk på The Chicago Int. Children’s Film Festival

Norsk animasjon gjør seg svært bemerket på årets utgave av The Chicago International Children’s Film Festival som går av stabelen fra 24. oktober til 2. november. Les mer om festivalen her.

26. oktober 2014 Les mer
NielsenHOK_intro

Nielsen på Henie Onstad

Christopher Nielsen åpner utstillingen Jeg er bare en enkel konseptualist fra Ulsrud på Henie Onstad Kunstsenter 23. oktober. Utstillingen er kuratert av Lasse Marhaug og Lars Mørch Finborud. Les mer om utstillingen her.

22. oktober 2014 Les mer
Pipene_cover

Norsk fokus på Zebra Poetry Film Festival

Zebra Poetry Film Festival finner sted i Berlin 16.-19. oktober og årets festival kaster et særlig blikk på Norge. Gasspedal Animert er blant dem som er godt representert på festivalen. Sjekk hele programmet her.

14. oktober 2014 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.