NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

TwinTrash_disney_intro

TwinTrash til Disney

I et års tid har Markus og Tommy vad Flaaten - bedre kjent som TwinTrash - jobbet på et prosjekt for Disney. Lite har vært kjent om prosjektet, men nå er det ferdigstilt og forhåpentligvis klar for visning.

22. mai 2016 Les mer
bendik_intro

Bendik og monsteret blir app

Norsk filminstitutt har bevilget 600.000,- til Kool Produktion for å utvikle en opplevelses-app for barn basert på Frank Mosvolds animerte kortfilm Bendik & monsteret (2014).

14. mai 2016 Les mer
fxf_logosolo_primo

Frame by Frame i 10 år

Den årlige animasjonsfesten Frame by Frame har holdt det gående i 10 år. Årets arrangement finner sted på Filmens hus i Oslo lørdag 9. april og feirer med ny norsk animasjonfilm, gjester og lotteri!

06. april 2016 Les mer
byrakrat_intro

Kortfilmfestivalen har valgt

Årets kortfilmfestival i Grimstad finner sted 8.-12. juni 2016. I år har det vært rekordmange filmer påmeldt til konkurranse og forhåndsjuryene har nå tatt valgene om hvilke filmer som skal delta. Les mer på kortfilmfestivalen.no.

03. april 2016 Les mer
bluebarry_intro

TwinTrash vant i England

Tvillingbrødrene Tommy og Markus Vad Flaaten, bedre kjent som TwinTrash, har studert animasjon ved Kingston University i London de siste årene. Nå har de vunnet to prestisjefylte britiske priser.

28. mars 2016 Les mer
boygen_intro

Bøygen til Annecy

Kristian Pedersens seneste animerte poesifilm Bøygen er som eneste norske film tatt ut til å delta under årets Annecy International Animated Film Festival i Frankrike, 13.-18. juni 2016.

25. mars 2016 Les mer
dunder_intro

2 norske til Cartoon Movie

Det årlig europeiske pitcheforumet for animerte langfilmer, Cartoon Movie, finner sted i Lyon, Frankrike 2.-4. mars og blant de 56 prosjektene som skal presenteres finner vi to norske.

02. mars 2016 Les mer
fxf_logosolo_primo

FxF #14: Meld på film!

Den 14. utgaven av Frame by Frame går av stablen på Filmens hus i Oslo lørdag 9. april. Nå er det tid for å melde på film innen fristen 9. mars for visning av ny, norsk animasjon.

08. februar 2016 Les mer
Solan&Ludvig_intro

Solan og Ludvig – Herfra til Berlinalen

Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa er tatt ut til Berlin internasjonale filmfestivals barnefilmkonkurranse. Generation Kplus regnes som verdens viktigste konkurranseprogram for barne- og ungdomsfilm.

13. januar 2016 Les mer
2016_intro

2016

2016 ser ut til å bli et godt animasjonsår. Særlig hvis man skal legge til grunn de kommersielle mulighetene i de animerte kinopremierene som ligger klare dette året. Sjekk filmoversikten her!

27. desember 2015 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.