NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

Tindra_promo_intro

Tindra og Dunder til Chicago

De animerte kortfilmene Tindra set fyr av Andreas Paleologos og Dunder av Endre Skandfer skal vises på prestisjefylte Chicago International Children's Film Festival 28. oktober-6. november 2016.

04. september 2016 Les mer
Knutsen&Ludvigsen_intro

Amanda til Knutsen & Ludvigsen

Det ble Amanda til Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin for beste barnefilm under prisutdelingen i forbindelse med Den norske filmfestivalen i Haugesund. Sjekk alle vinnerne her.

27. august 2016 Les mer
PeterLord_intro

Lord blir professor i Volda

Grunnleggeren av britiske Aardman Animation, Peter Lord, blir professor II ved Høgskulen i Volda og animasjonsstudiet der. Innsettingen finner sted i Volda 22. september med foredrag og filmvisninger. Les mer på hivolda.no.

21. august 2016 Les mer
wille_intro

Wille hedres i Fredrikstad

Fredrikstad Animation Festival hedrer multikunstner, forfatter og animasjonsinstruktør Gunnar Wille for hans livslange karriere og bidrag til den nordisk-baltiske animasjonen, under årets festival 10.-13. november 2016.

22. juli 2016 Les mer
TwinTrash_disney_intro

TwinTrash til Disney

I et års tid har Markus og Tommy vad Flaaten - bedre kjent som TwinTrash - jobbet på et prosjekt for Disney. Lite har vært kjent om prosjektet, men nå er det ferdigstilt og forhåpentligvis klar for visning.

22. mai 2016 Les mer
bendik_intro

Bendik og monsteret blir app

Norsk filminstitutt har bevilget 600.000,- til Kool Produktion for å utvikle en opplevelses-app for barn basert på Frank Mosvolds animerte kortfilm Bendik & monsteret (2014).

14. mai 2016 Les mer
fxf_logosolo_primo

Frame by Frame i 10 år

Den årlige animasjonsfesten Frame by Frame har holdt det gående i 10 år. Årets arrangement finner sted på Filmens hus i Oslo lørdag 9. april og feirer med ny norsk animasjonfilm, gjester og lotteri!

06. april 2016 Les mer
byrakrat_intro

Kortfilmfestivalen har valgt

Årets kortfilmfestival i Grimstad finner sted 8.-12. juni 2016. I år har det vært rekordmange filmer påmeldt til konkurranse og forhåndsjuryene har nå tatt valgene om hvilke filmer som skal delta. Les mer på kortfilmfestivalen.no.

03. april 2016 Les mer
bluebarry_intro

TwinTrash vant i England

Tvillingbrødrene Tommy og Markus Vad Flaaten, bedre kjent som TwinTrash, har studert animasjon ved Kingston University i London de siste årene. Nå har de vunnet to prestisjefylte britiske priser.

28. mars 2016 Les mer
boygen_intro

Bøygen til Annecy

Kristian Pedersens seneste animerte poesifilm Bøygen er som eneste norske film tatt ut til å delta under årets Annecy International Animated Film Festival i Frankrike, 13.-18. juni 2016.

25. mars 2016 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.