NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

75spraak_intro

Støtte til Mannen som kunne 75 språk

Norsk filminstitutt har bevilget støtte til den animerte dokumentaren Mannen som kunne 75 språk som Embla Film i Bergen produserer med Anne Magnussen og Pawel Debski som regissører. Les mer på NFI.no.

28. november 2015 Les mer
1942_intro

Norsk animasjon til Brasil

Globosat, den største leverandøren av betal­-TV i Brasil, lanserte i høst en ny serie om andre verdenskrig. Med på laget var det norske 3D-­studioet FireGrader med base i Volda, Oslo og Florianópolis.

16. november 2015 Les mer
rvts_intro

Vinnerne i Fredrikstad 2015

Juryen har avslørt vinnerne av Fredrikstad Animation Festival 2015 og kun konfettien ligger igjen. Her er den komplette listen over årets vinnerfilmer.

15. november 2015 Les mer
FAF15_vignett_intro

Sterkt program i Fredrikstad 2015

Fredrikstad Animation Festival 12.-15. november 2015 er spekket med høydepunkter. Richard Williams, Ilja Bereznickas, Joanna Quinn, Jonas Odell og Øystein Dolmen er noen av gjestene som bidrar. Les mer på animationfestival.no.

08. november 2015 Les mer
RuneSpaans_primo

Superrune til Babusjka

Kreativt Forum melder at Rune Spaans nå skal inngå i Babusjkas stall av regissører. Spaans er blant de mest erfarne innen digital 3d-animasjon i det norske animasjonsmiljøet og er straks klar med kortfilmdebut. Les mer på kreativtforum.no.

01. november 2015 Les mer
mushroom_intro

MEDIA-støtte til to norske animasjonsprosjekter

EUs MEDIA Programme gir utviklingsstøtte til to norske animasjonsprosjekter. Yesbox Productions utvikler langfilmen I Morgentåkedalen, mens Qvisten Animation jobber med Thor and the curse of Odin.

31. oktober 2015 Les mer
Pappa_intro

NFI-støtte til Gimpville og Råsalt

Norsk filminstitutt har bevilget støtte til to nye animerte kortfilmer. Gimpvilles Pappa og Råsalts Når jeg hører fuglene synge er støttet med henholdsvis 1.100.000,- og 200.000,-. Les mer på NFI.no.

30. oktober 2015 Les mer
dunder_intro

Snart klar for Dunder

Det nærmer seg ferdigstilling av Endre Skandfers kortfilm Dunder basert på universet signert Skandfer og Endre Lund Eriksen. Første teaser er ute, men nå trenger de din hjelp.

22. oktober 2015 Les mer
iltempox_intro

Hunderfossen vant Il Tempo-rettsak

Rettsaken mellom Hunderfossen Familiepark og Caprino filmsenter fikk et foreløpig punktum igår, da Sør-Gudbrandsdal tingrett bestemte at det er Aukruststiftelsen som har rettighetene til superbilen. Les mer om saken på nrk.no.

17. oktober 2015 Les mer
visuelt11_primo

Visueltvinnerne 2015

Visueltkonkurransen gikk av stabelen i helgen og blant vinnerne i kategorien Moving image, finner vi en rekke animerte bidrag fra blant annet Animaskin, Animasjonsdepartementet og Klipp & Lim. Sjekk vinnerne i alle kategoriene her.

12. oktober 2015 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.