NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

dunder_intro

2 norske til Cartoon Movie

Det årlig europeiske pitcheforumet for animerte langfilmer, Cartoon Movie, finner sted i Lyon, Frankrike 2.-4. mars og blant de 56 prosjektene som skal presenteres finner vi to norske.

02. mars 2016 Les mer
fxf_logosolo_primo

FxF #14: Meld på film!

Den 14. utgaven av Frame by Frame går av stablen på Filmens hus i Oslo lørdag 9. april. Nå er det tid for å melde på film innen fristen 9. mars for visning av ny, norsk animasjon.

08. februar 2016 Les mer
Solan&Ludvig_intro

Solan og Ludvig – Herfra til Berlinalen

Solan og Ludvig – Herfra til Flåklypa er tatt ut til Berlin internasjonale filmfestivals barnefilmkonkurranse. Generation Kplus regnes som verdens viktigste konkurranseprogram for barne- og ungdomsfilm.

13. januar 2016 Les mer
2016_intro

2016

2016 ser ut til å bli et godt animasjonsår. Særlig hvis man skal legge til grunn de kommersielle mulighetene i de animerte kinopremierene som ligger klare dette året. Sjekk filmoversikten her!

27. desember 2015 Les mer
75spraak_intro

Støtte til Mannen som kunne 75 språk

Norsk filminstitutt har bevilget støtte til den animerte dokumentaren Mannen som kunne 75 språk som Embla Film i Bergen produserer med Anne Magnussen og Pawel Debski som regissører. Les mer på NFI.no.

28. november 2015 Les mer
1942_intro

Norsk animasjon til Brasil

Globosat, den største leverandøren av betal­-TV i Brasil, lanserte i høst en ny serie om andre verdenskrig. Med på laget var det norske 3D-­studioet FireGrader med base i Volda, Oslo og Florianópolis.

16. november 2015 Les mer
rvts_intro

Vinnerne i Fredrikstad 2015

Juryen har avslørt vinnerne av Fredrikstad Animation Festival 2015 og kun konfettien ligger igjen. Her er den komplette listen over årets vinnerfilmer.

15. november 2015 Les mer
FAF15_vignett_intro

Sterkt program i Fredrikstad 2015

Fredrikstad Animation Festival 12.-15. november 2015 er spekket med høydepunkter. Richard Williams, Ilja Bereznickas, Joanna Quinn, Jonas Odell og Øystein Dolmen er noen av gjestene som bidrar. Les mer på animationfestival.no.

08. november 2015 Les mer
RuneSpaans_primo

Superrune til Babusjka

Kreativt Forum melder at Rune Spaans nå skal inngå i Babusjkas stall av regissører. Spaans er blant de mest erfarne innen digital 3d-animasjon i det norske animasjonsmiljøet og er straks klar med kortfilmdebut. Les mer på kreativtforum.no.

01. november 2015 Les mer
mushroom_intro

MEDIA-støtte til to norske animasjonsprosjekter

EUs MEDIA Programme gir utviklingsstøtte til to norske animasjonsprosjekter. Yesbox Productions utvikler langfilmen I Morgentåkedalen, mens Qvisten Animation jobber med Thor and the curse of Odin.

31. oktober 2015 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.