NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

Itwasmine_intro

It Was Mine til Oslo Poesifilm

Oslo Poesifilm - festival for digital og visuell poesi finner sted på Kunstnernes Hus i Oslo 31. januar - 1. februar. På programmet står en presentasjon av Kajsa Næss' nye animerte kortfilm.

27. januar 2015 Les mer
fem_intro

20 x 5 spørsmål

De siste årene har norskanimasjon.no intervjuet sentrale folk i det norske animasjonsmiljøet ved å stille dem 5 spørsmål. Nå har vi rundet 20 intervjuer. Det er 100 svar, det.

26. januar 2015 Les mer
EllaBella_intro

3 norske til Cartoon Movie

Det årlig europeiske pitcheforumet for animerte langfilmer, Cartoon Movie, finner sted i Lyon, Frankrike 4.-6. mars og blant de 60 prosjektene som skal presenteres finner vi tre norske.

18. januar 2015 Les mer
Moulton_intro

Oscarnominasjon til Kove og Mikrofilm

Idag ble det klart at Torill Kove er nominert til Oscar for tredje gang med den Mikrofilm-produserte kortfilmen Moulton og meg i kategorien for beste animert kortfilm. Kryss fingre frem til 22. februar. Sjekk alle de nominerte på oscars.com.

15. januar 2015 Les mer
2015_intro

2015

Vi gleder oss til 2015. I løpet av året kan vi feire 10 år med norskanimasjon.no. Under disse årene har vi fulgt det norske animasjonsmiljøet tett - et miljø som har vært igjennom en rivende utvikling.

27. desember 2014 Les mer
Herfra_intro

Første titt på Herfra til Flåklypa

Julen 2015 får Solan og Ludvig - Herfra til Flåklypa norsk kinopremiere, men allerede nå kan du se de første bildene fra filmen. Det avsløres at Emanuel Desperados kommer tilbake til Flåklypa!

22. desember 2014 Les mer
EmptySocks_intro

Nasjonalbiblioteket viser Empty Socks

Nyheten om at den tapte Disney-kortfilmen Empty Socks (1927) er blitt funnet i arkivene til Nasjonalbiblioteket, har skapt global interesse. Nå settes filmen opp til visning hos Nasjonalbiblioteket i Oslo.

12. desember 2014 Les mer
Knutsen_ludvigsen_intro

Første titt på Knutsen & Ludvigsen

Den første traileren til langfilmen Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin ble offentliggjort idag. Filmen er regissert av Rasmus A. Sivertsen og Rune Spaans, og får premiere 25. september 2015.

04. desember 2014 Les mer
5signs_intro

Oscar-oppkjøring for Moulton og meg

Mikrofilm og NFB har startet oppkjøringen mot Oscar-racet for Torill Koves Moulton og meg. Filmen er tilgjengelig for visning i 48 timer på Vimeo og en ny spin-off-kortfilm er lansert.

04. desember 2014 Les mer
Visuellmusikk_intro

Visuell musikk på Cinemateket

Søndag 7. desember kl 18.00 setter Cinemateket i Oslo opp programmet The Dream that Kicks: Visual Music med filmer fra Laszlo Moholy-Nagy, Oscar Fischinger og Lis Rhodes. Les mer om programmet her.

02. desember 2014 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.