NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

mangapolis_intro

Mangapolis til Film fra Sør

Søndag 12. oktober er Mangapolis-dag under årets Film fra Sør. Hele dagen er dedikert manga- og animéfans, og alt hva angår japansk populærkultur. Filmprogrammet består av ny og eldre animé.

07. oktober 2014 Les mer
FAF_logo12

Konkurransefilmene i Fredrikstad klare

Forhåndsjuryeringen til Fredrikstad Animation Festival er klar og filmene som inngår i konkurransen er offentliggjort. Festivalen finner sted 6.-9. november og markerer festivalens 20-års jubileum. Les mer om festivalprogrammet på festivalens nettsider.

27. september 2014 Les mer
Volda14_intro

Animasjonsfest i Volda

Det nærmer seg årets utgave av Animation Volda 18.-21. september. Festivalen er først og fremst en studentfilmfestival, men er også åsted for forhåndjuryering til Fredrikstad Animation Festival.

15. september 2014 Les mer
Morgenfugl_intro

Animert fest på Barnefilmfestivalen

Barnefilmfestivalen i Kristiansand finner sted 16.-21. september og i år er de animerte høydepunktene mange både i langfilm- og kortfilmformat. Programmet er klart!

31. august 2014 Les mer
Limone_intro

Estiske filmdager i Oslo og Trondheim

Cinematekene i Oslo og Trondheim arrangerer estiske filmdager 2.-4. september. Som seg hør og bør når estisk film skal presenteres er deres særegne animasjonsproduksjon også representert.

24. august 2014 Les mer
Makarewicz_intro

Pixar-animatør til Fredrikstad

Fredrikstad Animation Festival melder at Pixars karakteranimatør Michael Makarewicz er booket til årets festival, 6-9- november. FAF minner også om at frist for å melde på film er 1. september.

23. august 2014 Les mer
Solan&Ludvig_intro

Amanda til Jul i Flåklypa

Solan og Ludvig: Jul i Flåklypa mottok Amanda for årets beste barnefilm under prisutdelingen som fant sted under Den norske filmfestivalen i Haugesund lørdag.

17. august 2014 Les mer
rulletrappen_premiere

Rulletrappen-premiere

Christopher Nielsens seneste animerte kortfilm Rulletrappen får Oslo-premiere på Rockefeller 4. september kl 20.00 etterfulgt av konsert med Masselys.

16. august 2014 Les mer
InniKarineMelbye_intro

Inni Karine Melbye til Hiroshima

Filmskaper og animasjonslegende Inni Karine Melbye er invitert til å sitte i den internasjonale juryen under årets Hiroshima International Animation Festival, 21.-25. august 2014.

06. august 2014 Les mer
Solan&Ludvig_intro

Tre Amanda-nominasjoner til Jul i Flåklypa

Årets Amanda-nominasjoner er offentliggjort. Qvisten Animations og Maipos Jul i Flåklypa er nominert i tre kategorier; Beste norske kinofilm, Beste barnefilm og Beste scenografi/produksjonsdesign. Les mer om alle de nominerte på nettsidene til Den norske filmfestivalen.

18. juni 2014 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.