NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Pixar-animatør til Fredrikstad

Makarewicz_intro

Fredrikstad Animation Festival melder at Pixars karakteranimatør Michael Makarewicz er booket til årets festival, 6-9- november. FAF minner også om at frist for å melde på film er 1. september.

Makarewicz begynte å jobbe i Pixar Animation Studios i 2003, hvor han har job­bet som anim­atør på De utro­lige, Biler, Ratatouille, WALL•E, Se opp (super­vising anim­ator på kort­fil­men Dug’s Special MissionSe opp–DVDen), Toy Story 3, Modig, og han var ani­mas­jon­sreg­is­sør på Biler 2. Hans sen­este pros­jekt var som super­vising anim­ator på kort­fil­men Toy Story of Terror.

I 2008 vant han en Annie-pris for “Enestående karak­ter­an­i­mas­jon i en lang­film” for hans arbeid på Ratatouille, utdelt av International Animated Film Society.

I tillegg til hans arbeid hos Pixar, har Michal under­v­ist i ani­mas­jon siden 2005. Han har bidratt på fore­les­ninger samt under­v­ist klasser på online skolen Animation Mentor, og instruert klasser ved California College of the Arts og Academy of Art University.

Under festivalen vil Makarewicz delta med fore­rdag om karak­ter­an­i­mas­jon fredag 7. november.

Frist for påmelding av film 1. september
Festivalen minner også om fristen for å melde på film til den nordiske og baltiske konkurransen 1. september.

KRITERIER FOR DELTAGELSE
- Konkurransen er åpen for alle former for animert kortfilm (frame by frame eller computer genererte).
- Filmens lengde må ikke overstige 30 min.
- Påmeldt film må være ferdigstilt 1. januar 2013 eller senere.
- Samme film kan ikke delta to ganger.
- Samme film kan ikke meldes på i flere kategorier.
- Filmens regissør må være borger av de nordisk-baltiske land eller filmen må være produsert i et av de nordiske-baltiske landene. De nordisk-baltiske landene defineres som følgende: Norge, Sverige, Danmark, Finland, Island, Estland, Litauen og Latvia.
- Filmens produsent står ansvarlig for rettighetsklarering av filmens innhold. FAF tar ikke ansvar for innhold som publiseres eller vises uten rettighetshavers tillatelse.

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.