NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

«Dimensions of Dialogue»

Surrealisme på Minimalen

Minimalen kortfilmfestival i Trondheim har fokus på surrealisme innen øst-europeisk animasjon under årets festival 12.-16. mars. Ny, norsk animert kortfilm står også på programmet. Sjekk hele programmet på minimalen.com.

06. mars 2014 Les mer
Elleville_intro

Elleville Elfrid blir langfilm

Kool Produktion er på Cartoon Movie denne uken med mål om å skaffe finansiering til en 3d-animert langfilm om Elleville Elfrid. Elleville Elfrid og sykkeltyven dukker opp på kino i 2016.

05. mars 2014 Les mer
klatremus_intro

Klatremus animeres

VG.no melder at Qvisten Animation er i gang med en helaftens animasjonsfilm basert på Torbjørn Egners karakterer fra Klatremus og de andre dyrene i Hakkebakkeskogen.

04. mars 2014 Les mer
1814_intro

Animert feiring av Grunnlovsjubileet

Da Grunnlovsjubileet ble åpnet 16. februar ble TV-sendingen avsluttet med en spektakulær fasadeprojeksjon signert NRK Grafisk Design i samarbeid med Øyedrops.

04. mars 2014 Les mer
KineAune_intro

Fylkespris til Kine Aune

Animasjonsfilmskaper Kine Aune fra Røros fikk Sør-Trøndelag fylkeskommunes kulturpris 2013. Prisen ble delt ut under en festforestilling for midtnorsk filmbransje nylig. Les mer på adressa.no.

02. mars 2014 Les mer
Elias_nyetokt_intro

Elias på nye tokt

Det nærmer seg premiere for den nye animerte TV-serien om redningsskøyta Elias. Elias på nye tokt får premiere på NRK Super søndag 2. mars.

23. februar 2014 Les mer
vestnosk_intro

Animert støtte fra Vestnorsk filmsenter

Den animerte dokumentaren Mannen som kunne 75 språk og den animerte kortfilmen Selfdestructive Robot har mottatt støtte fra Vestnorsk filmsenter i deres seneste tildelingsrunde.

22. februar 2014 Les mer
Tower_new_intro

Utviklingsstøtte til The Tower

Norsk filminstitutt har bevilget utviklingsstøtte til Mats Groruds helaftens animerte dokumentar The Tower. Filmen produseres i samarbeid med det polske produksjonsselskapet Se-ma-for.

19. februar 2014 Les mer
FxF12_intro

FxF #12: Programmet klart

Programmet for den 12. utgaven av Frame by Frame er klart! Lørdag 15. mars kl 12 braker det løs på Filmens hus i Oslo og det er ennå tid til å sende inn film til kortfilmprogrammet. Les mer på fxf.no.

18. februar 2014 Les mer
kajsa_primo

VIP-stipend til Kajsa Næss

Animasjonsregissør Kajsa Næss er tildelt VIP-stipend på 200.000 kroner fra Norsk filminstitutt. Stipendet skal gi regissører tid til fordypning og rom for eksperimentering med form og innhold. Mer info på nfi.no.

07. februar 2014 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.