NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

NYHETER

2bobs_intro

The Two Bobs i Volda

Norsk animasjonsentrum i Volda minnes Bob Godfrey med to utstillinger i 2015. Først ut er The Two Bobs hvor samarbeidet mellom Godfrey og hans musikalske partner Bob Kerr presenteres.

24. april 2015 Les mer
Chihiro_intro

Chihiro og heksene tilbake på kino

Hayao Miyazaki og Studio Ghibli sitt mesterverk Chihiro og heksene (2001) skal tilbake på norske kinoer takket være distributøren Arthaus. Nypremiere med norske stemmer er 8. mai.

12. april 2015 Les mer
Itwasmine_intro

Konkurranseprogrammene klare hos Kortfilmfestivalen

Kortfilmfestivalen i Grimstad finner sted 10.-14. juni og nå har forhåndsjuryen plukket ut filmene som konkurrerer i kategoriene Norges beste kortfilm, dokumentar og musikkvideo. Sjekk alle filmprogrammene her.

11. april 2015 Les mer
DreamWorks_intro

DreamWorks i 20 & 30

I anledning at DreamWorks slipper sin 30. film - Madagaskarpingvinene - løs på det norske hjemmemarkedet, bringer vi den komplette listen over filmene og omtaler av de alle fleste.

22. mars 2015 Les mer
fxf13_intro

FxF#13: Programmet klart!

Den 13. utgaven av Frame by Frame finner sted på Filmens hus i Oslo lørdag 14. mars. Nå er det helstøpte programmet klart med gjester og foredrag. De norske filmene som vises er også valgt. Sjekk programmet på fxf.no.

08. mars 2015 Les mer
Feast_intro

Disney tok animasjonsoscar

Det ble ingen Oscar til Torill Kove denne gang. Isteden var det Disney som stakk avgårde med begge Oscar-prisene i animasjonskategoriene for kortfilmen Feast og langfilmen Big Hero 6. Sjekk alle vinnerne her.

23. februar 2015 Les mer
Moulton_intro

Oscar-feber

Natt til mandag norsk tid arrangeres den 87. Oscar-utdelingen i Hollywood. Med to norske Oscar-nominasjoner er interessen større enn noen gang. NRK1 viser Moulton og meg søndag kl 22:45.

22. februar 2015 Les mer
Knutsen_ludvigsen_intro

Knutsen & Ludvigsen til Kosmorama

Kosmorama - Trondheim Internasjonale Filmfestival finner sted 2.-8. mars og blant filmprosjektene som presenteres er Tordenfilms Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin. Sjekk hele filmprogrammet her.

17. februar 2015 Les mer
fxf_logosolo_primo

FxF#13: meld på film!

Den 13. utgaven av Frame by Frame finner sted på Filmens hus i Oslo lørdag 14. mars. Programmet er i ferd med å ta form og du kan bidra ved å melde på film til visningen av ny norsk animasjonsfilm. Sjekk mer info på fxf.no.

08. februar 2015 Les mer
NorskeGronnsaker_krekar_intro

Norske Grønnsaker til nrk.no

Animasjonskollektivet Norske Grønnsaker har landet oppdrag om å lage en ukentlig satireserie for nrk.no og deres webkanal Satiriks. Første episode er ute og omhandler den mye omtalte Krekar-saken. Sjekk ut Norske Grønnsaker på Satiriks.

07. februar 2015 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.