NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Vinnere i Fredrikstad

bendik_intro

En vellykket Fredrikstad Animation Festival går mot slutten og lørdag kveld ble prisvinnerne offentliggjort med priser til de norske filmene Bendik og Monsteret og A Void. Sjekk alle vinnerne på festivalens nettsider.

Regissør Frank Mosvold har allerede hatt en vellykket festivalrunde med Bendik og Monsteret og toppet det hele ved å vinne prisen for beste barnefilm under Fredrikstad Animation Festival. Filmen er basert på en bok av Arne Svingen og er produsert av Mosvolds produksjonsselskap Kool Produktion i samarbeid med Gimpville.

Vant gjorde også Joseph Hodgson med filmen A Void som han har laget sammen med Franck Aubry hos Racecar. A Void stakk av gårde med prisen for beste nordiske og baltiske kortfilm.

Publikumsprisen gikk til den danske filmen Brothers in Arms i regi av Cav Bøgelund for Moviemaker. Prisen for beste studentfilm gikk til den estiske produksjonen IMG_00:01.JPG regissert av Zane Oborenko ved Estonian Academy of Arts. Festivalens Grand Prix gikk til Priit og Olga Pärns film Pilots on the Way Home.

Toxic Design Studio tok hjem prisen for beste reklamefilm for NAF - medlemsskap regissert av Knut A. Helgeland.

Festivalens hederspris gikk til den finske filmskaperen og animatøren Antonia Ringbom.

Vi gratulerer alle vinnerne!

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.