NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

ARTIKLER

mosvold_christopher&gordy_primo

5 spørsmål: Frank Mosvold

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Regissør, manusforfatter og produsent Frank Mosvold tar de fem utfordringene på strak arm.

01. september 2010 Les mer
AnitaKilli_portrett_primo

5 spørsmål: Anita Killi

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Nå har turen kommet til Anita Killi som svarer på tiltale fem ganger på rad.

11. mai 2010 Les mer
fxf_logosolo_primo

Frame by Frame #8

Lørdag 8. mai inviterer Foreningen for animert film til Frame by Frame #8. Vi inntar Frogner kino for å se ny, norsk animasjon og la oss inspirere av internasjonale gjester. Vi er som alltid veldig stolte av å presentere et fullpakket program med fokus på stop-motion animasjon og med mange høydepunkter.

04. mai 2010 Les mer
LasseGjertsen_primo

5 spørsmål: Lasse Gjertsen

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til aktører i det norske animasjonsmiljøet. Denne gangen er det Lasse Gjertsen som besvarer 5 spørsmål med 5 ærlige svar.

13. mars 2010 Les mer
RuneSpaans_primo

5 spørsmål: Rune Spaans

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til aktører i det norske animasjonsmiljøet. Nå har turen kommet til Rune Spaans som i en årrekke har vært sentral i den norske 3d-miljøet.

04. mars 2010 Les mer
HanneBerkaak_primo

5 spørsmål: Hanne Berkaak

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til aktører i det norske animasjonsmiljøet. Denne gang er det nylig hjemflyttede Hanne Berkaak som reflekterer fem ganger på rad.

09. februar 2010 Les mer
Frame by Frame

Frame by Frame #7

Lørdag 9. mai fra kl 12 inviterer Foreningen for animert film til Frame by Frame #7. Denne gang inntar vi Frogner kino for å se ny, norsk animasjon og la oss inspirere av internasjonale gjester. Vi er som alltid veldig stolte av å presentere et fullpakket program med mange høydepunkter.

27. april 2009 Les mer
RasmusSivertsen_portrett_primo

5 Spørsmål: Rasmus A. Sivertsen

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. I denne utgaven er det regissør Rasmus A. Siversen som blir konfrontert med fem tankevekkere.

25. januar 2009 Les mer
kajsa_primo

5 spørsmål: Kajsa M. Næss

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. I denne runden er det animatør og filmskaper Kajsa M. Næss som må tenke seg om fem ganger.

19. januar 2009 Les mer
Kristian Hammerstad - Oxfam

5 spørsmål: Kristian Hammerstad

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Denne gangen er det animatør og illustratør Kristian Hammerstad som blir stilt til veggs.

16. august 2008 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.