NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

ARTIKLER

AnjaNicolas_primo

5 spørsmål: Anja Nicolas

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Nå har nyetablert animasjonsgründer Anja Nicolas svart for seg fem ganger på rad.

12. mars 2011 Les mer
FAFlogo

Fredrikstad Animation Festival 2010

Fredrikstad Animation Festival 2010 er historie. Vi oppsummerer fem animerte dager og reflekterer rundt festivalens form og innhold, fremtid i Fredrikstad og status i plankebyen.

16. november 2010 Les mer
Osvoll_Elias_primo

5 spørsmål: Lise Osvoll

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Regissør og manusforfatter Lise Osvoll lar seg ikke be to ganger og serverer svar på tiltale.

28. september 2010 Les mer
mosvold_christopher&gordy_primo

5 spørsmål: Frank Mosvold

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Regissør, manusforfatter og produsent Frank Mosvold tar de fem utfordringene på strak arm.

01. september 2010 Les mer
AnitaKilli_portrett_primo

5 spørsmål: Anita Killi

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Nå har turen kommet til Anita Killi som svarer på tiltale fem ganger på rad.

11. mai 2010 Les mer
fxf_logosolo_primo

Frame by Frame #8

Lørdag 8. mai inviterer Foreningen for animert film til Frame by Frame #8. Vi inntar Frogner kino for å se ny, norsk animasjon og la oss inspirere av internasjonale gjester. Vi er som alltid veldig stolte av å presentere et fullpakket program med fokus på stop-motion animasjon og med mange høydepunkter.

04. mai 2010 Les mer
LasseGjertsen_primo

5 spørsmål: Lasse Gjertsen

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til aktører i det norske animasjonsmiljøet. Denne gangen er det Lasse Gjertsen som besvarer 5 spørsmål med 5 ærlige svar.

13. mars 2010 Les mer
RuneSpaans_primo

5 spørsmål: Rune Spaans

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til aktører i det norske animasjonsmiljøet. Nå har turen kommet til Rune Spaans som i en årrekke har vært sentral i den norske 3d-miljøet.

04. mars 2010 Les mer
HanneBerkaak_primo

5 spørsmål: Hanne Berkaak

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til aktører i det norske animasjonsmiljøet. Denne gang er det nylig hjemflyttede Hanne Berkaak som reflekterer fem ganger på rad.

09. februar 2010 Les mer
Frame by Frame

Frame by Frame #7

Lørdag 9. mai fra kl 12 inviterer Foreningen for animert film til Frame by Frame #7. Denne gang inntar vi Frogner kino for å se ny, norsk animasjon og la oss inspirere av internasjonale gjester. Vi er som alltid veldig stolte av å presentere et fullpakket program med mange høydepunkter.

27. april 2009 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.