NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

ARTIKLER

NInaBergstrom_intro

5 spørsmål: Nina Bergström

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Denne gangen er ballen plassert hos regissør og animatør Nina Bergström.

13. september 2012 Les mer
OlveAskim_primo

5 spørsmål: Olve Askim

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Olve Askim er en ringrev som har vært med i gamet lenge nok til å svare på fem spørsmål på rad.

17. november 2011 Les mer
Portrett av Kristian Pedersen tegnet av Khim Tengesdal

5 spørsmål: Kristian Pedersen

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Kristian Pedersen er neste mann på lista som må svare for seg fem ganger på rad.

11. november 2011 Les mer
AstridAAkra_primo

5 spørsmål: Astrid A. Aakra

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Astrid A. Aakra har vært i det norske animasjonsmiljøet en stund og det er på tide at hun svarer for seg.

07. november 2011 Les mer
FxF#9_primo

Frame by Frame #9

For 9. gang inviterer Foreningen for animert film til Frame by Frame. Lørdag 9. april på Filmens hus presenteres ny norsk og internasjonal animasjon, gjester, utstillinger og det tradisjonsrike lotteriet.

22. mars 2011 Les mer
AnjaNicolas_primo

5 spørsmål: Anja Nicolas

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Nå har nyetablert animasjonsgründer Anja Nicolas svart for seg fem ganger på rad.

12. mars 2011 Les mer
FAFlogo

Fredrikstad Animation Festival 2010

Fredrikstad Animation Festival 2010 er historie. Vi oppsummerer fem animerte dager og reflekterer rundt festivalens form og innhold, fremtid i Fredrikstad og status i plankebyen.

16. november 2010 Les mer
Osvoll_Elias_primo

5 spørsmål: Lise Osvoll

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Regissør og manusforfatter Lise Osvoll lar seg ikke be to ganger og serverer svar på tiltale.

28. september 2010 Les mer
mosvold_christopher&gordy_primo

5 spørsmål: Frank Mosvold

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Regissør, manusforfatter og produsent Frank Mosvold tar de fem utfordringene på strak arm.

01. september 2010 Les mer
AnitaKilli_portrett_primo

5 spørsmål: Anita Killi

Norskanimasjon.no stiller 5 spørsmål til sentrale aktører i det norske animasjonsmiljøet. Nå har turen kommet til Anita Killi som svarer på tiltale fem ganger på rad.

11. mai 2010 Les mer

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.