NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Volda og Mikrofilm tatt ut til Annecy

Film_Found

Bachlorfilmen til danske Claudia Munksgaard-Palmqvist Film Found (bilde), vil bli vist på verdens største animasjonsfilmfestival i Annecy i midten av juni. Filmen som er laget ved animasjonslinja i Volda, er den tredje filmen fra Volda som er valgt ut til den prestisjetunge festivalen de siste ti årene. Filmen er en collage av papir og leire animasjon, kombinert med gamle foto.

Også Oslo-baserte studioet Mikrofilm har fått antatt to filmer i oppdragsfilmkategorien, som er seksjonen for musikkvideoer og reklame-, informasjonsfilm. Robin Jensens film for Norges Blindeforbund Hjelp, Vi har en blind pasient og Stine Sofies stiftelse: Valg av Hanne Berkaak utgjør to av de totalt 32 filmene som er valgt ut i kategorien.

Animasjonsfestivalen i Annecy finner sted fra 14.til 19. juni, i de franske alper og samler hvert år over 10.000 animasjonsfrelste publikummere. 2021 festivalen vil både ha en digital og en fysisk versjon, hvis alt går som planlagt, i følge festivalens hjemmesider.


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.