NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Støtte til Fredrikstad Animation Festival

AD_logo

Kultur- og kirkedepartementet (KKD) gir et tilskudd på 120 000 kroner til gjennomføringen av Fredrikstad Animation Festival 2007. Tilskuddet er en engangsbevilgning og gis som en påskjønnelse for festivalens status som Ars Baltica-prosjekt. Fredrikstad Animation Festival har utmerket seg som en møteplass og inspirasjonskilde for animatører fra hele Norden og Baltikum. KKD har mer.

En status som Ars Baltica-prosjekt er et kvalitetsstempel for arrangementer og tiltak som trekker publikum og deltakere fra de nordiske og baltiske landene, samt Russland, Polen og tre tyske delstater.

«120.000 kroner i seg selv, er ingen kjempesum. Men dette er et viktig signal om at kulturdepartementet anerkjenner Animasjonsfestivalen og at den kan komme inn fast på kulturbudsjettet i årene fremover» sier Bjørn Heidenstrøm, Fredrikstad kommunes representant i styret til festivalen til Fredriksstad Blad.

Nå håper festivalstyret å kunne ansette daglig leder, slik at planleggingen mot en stor nordisk/baltisk festival i mai nesten år, kan bli mer enn bare en dugnadsinnsats.

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.