NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

South Park til Bergen

SouthPark_cartman

Nordiske Mediedager finner sted i Bergen 10. - 13. mai. Skaperne av TV-serien South Park, Matt Stone og Trey Parker, er invitert til å lette på sløret i forhold til hvordan den animerte suksessen ble unnfanget. Nordiske Mediedager er en årlig mediekonferanse av høy faglig kvalitet som fokuserer på utviklingen i nasjonale og internasjonale medier og som tilbyr unike innblikk i ulike aspekter ved medieverdenen. Les om programmet på mediedager.no.

De brukte seg selv, og folk de kjenner, da de to filmstudentene Matt Stone og Trey Parker skapte kult-serien South Park. Dette er serien som skulle bli elsket av ungdom over hele verden, og hatet av en hel generasjon av foreldre... Siden serien første gang så dagens lys i 1997 er den blitt den mest sette egenproduserte serien i kanalen Comedy Centrals historie. I motsetning til mange serier som opplever tilsvarende popularitet har Matt Stone og Trey Parker beholdt den kreative kontrollen med serien. De skriver fremdels manus og er aktive deltakere i hele produksjonsprosessen. South Park har mottatt CableACE-prisen og blitt nominert til Emmy. Hør historien fra to unge filmstudenter som gikk sine egne, skrudde veier og endte opp med å sjokkere amerikanske tv seere - og fremdeles gjør det...

Sjekk også ut South Park hos Comedy Central.

 

southpark_southpark_16-9

 

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.