NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Ratatouille fra Pixar

ratatouille_news

Samme uke som Pixar og Disney slipper Biler løs på det amerikanske publikummet, kommer første smakebit fra deres neste prosjekt. Ratatouille har premiere i 2007, og regisseres av Pixar-trofaste Jan Pinkava og mannen bak De Utrolige, Brad Bird. Se klipp fra filmen her.

Så langt er det ikke mye informasjon tilgjengelig om produksjonen. I klippet som er lansert er det Brad Bird som leverer stemmen til den «franske» hovmesteren, mens ryktene skal ha det til at Hollywood-navn som Johnny Depp, Christopher Lee, Keanu Reeves, Anna Paquin, Christopher Walken og Arnold Schwarzenegger også er koblet på filmen.

Filmen regisseres av Brad Bird, som tidligere har regissert storfilmer som De Utrolige og Gutten og Jernkjempen. Bird deler regiansvaret med langtids Pixar-ansatte, Jan Pinkava. Pinkava hadde regien på Pixars Oscar-vinnende kortfilm Geri's Game i 1997, og har senere vært involvert i både Småkryp (1998), Toy Story 2 (1999) og Monsterbedriften (2001).

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.