NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Oppstart av foretak i Trondheim. Samarbeidspartner søkes.

Forfatter Melding
Dan Hammer

17. september 2008 18:01:03

Oppstart av foretak i Trondheim. Samarbeidspartner søkes.

Hei og goddag.

Jeg er en 30 år gammel mann som for øyeblikket freelancer fra min egen leilighet i Trondheim.

Jeg sjonglerer for tiden mellom å videreutvikle min portfolio, jobbe på oppdragsbasis og samtidig planlegge å utrede hvordan jeg skal få stablet ett foretak på bena.

Jeg er ikke nødvendigvis på utkikk etter en partner i mitt evt foretak/firma, men en samarbeidspartner som er villig til å dele kontorutgifter med meg i det som er en oppstartsfase, en som er villig til å samarbeide på prosjektbasis en god del av tiden for å både skape ett navn for oss begge i bransjen, bygge en kundebase, samt få unna arbeid i ett større tempo enn man klarer alene.

Jeg har en luke til å få tilgang på ett kontor i ett inkubatormiljø i Trondheim hvor leien av dette kontoret er 4000,- i måneden. Kontoret er vel akkurat stort nok til 2 arbeidsstasjoner/benker, så det er ikke stort, men det ligger i ett attraktivt miljø hvor det vil være svært lett å nettverke, dra nytte av erfaring fra andre i samme situasjon, samt potensielt være ett sted hvor det kan være lettere enn vanlig å skaffe oppdrag i en startfase.

Jeg har en Bachelor i karakteranimasjon, og de feltene jeg behersker godt ligger mye innenfor dette. Dette er modellering, rigging og animering av karakterer i 3ds Max. I tillegg til dette er jeg godt oppegående i render (dog ikke en wizard, så dette er kanskje noe du kan godt?) samt compositing og animering i After Effects.

Kundene og områdene jeg sikter jeg inn mot er de som er ute etter animert reklame for TV, kino, Internett og i all generelhet alle media forøvrig. Avhengig av hva DU driver med avgjør vi sammen hva som vil være det mest aktuelle å satse på etterhvert.

Jeg ønsker ikke nødvendigvis en person som kan det samme som meg, selv om dette også er svært aktuelt, men også en person som utfylle de områdene hvor jeg er svak slik at enderesultatet blir at vi kan levere ett kvalitetsprodukt nesten uansett hva vi kommer over.

Personer som holder på med 2D-illustrasjon, 2D-animering, compositing, film og spesialeffekter er alle velkomne til å kontakte meg.

Min midlieretidige portfolio kan sees her: http://www.youtube.com/watch?v=6mWPun5coIs

Jeg ønsker at de av dere som kontakter meg er mennesker som ønsker å ta i ett tak for å få hjulene i gang, at du har en "passion" for det du driver med, at du har ansvarsfølelse når det kommer til å gjennomføre prosjekter som blir startet, ikke gir opp ved motgang og har nogenlunde samme mål som meg:

Å skape en arbeidsplass i Trondheim for animatører og kreative som retter seg mot animert reklame, og å gjøre dette profft!

Send en tekst om deg selv, hva din jobberfaring/utdannelse er, og linker til arbeidsprøver på nemesissy@hotmail.com

Da prates vi nærmere!

Mvh,

Dan Hammer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.