NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Nytt fra Aardman

FlushedAway_news

Aardman Animations har vært den ledende leverandøren av klassisk plastelinaanimasjon i en årrekke, men tar nå steget over til fullskala digital 3D-produksjon med langfilmen Flushed Away. Aardman trofaste Sam Fell har regien sammen med David Bowers, og produksjonen er gjort i USA i samarbeid med DreamWorks. Første smakebit fra filmen finner du her.

Flushed Away får den norske tittelen Nedenom og hjem igjen og lanseres på kino 8. desember 2006. Hugh Jackman og Kate Winslet har de sentrale rollene i originalversjonen. Norske stemmer er ikke bekreftet ennå.

Regissørene Sam Fell og David Bowers har lang fartstid innenfor animasjonsbransjen. Fell har vært tilknyttet Aardman i Bristol i en årrekke, og debuterte i Aardman-stallen med kortfilmen Pop i 1996. Bowers har også jobbet tett med Aardman, senest på langfilmen Wallace & Gromit - varulvkaninens forbannelse.

FlushedAway_16-9

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.