NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Norskanimasjon.no søker skribenter

Skjermbilde 2018-04-23 kl. 14.39.38

Vi søker skribenter til forskjellige oppdrag for nettsiden. Vil du være med å utvikle siden og bidra med artikler, anmeldelser og nyhetsstoff til Norges viktigste animasjonsnettsted.

Nye saker er i ferd med å skje med norskanimasjon.no og i den forbindelse ønsker vi å komme i kontakt med animasjonsentusiaster som ønsker å skrive for nettsiden vår.
Nettstedet er for deg som er profesjonell innenfor animasjonsbransjen, ny innen norsk animasjon eller rett og slett nysgjerrig på norsk animasjon.
Vi håper å kunne relansere nettsiden i løpet av året og ønsker å utvide staben av folk er villige til å bidra på jevnlig basis til nettsiden. Av tekster som vi ønsker skal publiseres på norskanimasjon.no er:

- Fagartikler.
- Filmanmeldelser.
- Intervjuer med animatører, regissører og andre fra animasjonsmiljøet.
- Festivalrapporter.
- Nyhetsartikler om filmer, arrangementer og annet som skjer i det norske animasjonsmiljøet.

Nettsiden drives idealistisk og på frivillig basis, og har få inntektskilder, og det derfor ikke mulighet til å betale noe honorar.
Send en e-post til info@norskanimasjon.no, eller ta kontakt med Anders Narverud Moen på telefon 95109697, hvis du har spørsmål eller er interessert.


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.