NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Knutsen og Ludvigsen til Blått lerret

Knutsen_ludvigsen_intro

Sesongens siste Blått lerret finner sted på Parkteatret i Oslo onsdag 6. mai kl 20.00. Blant filmprosjektene som presenteres er Knutsen & Ludvigsen og den fæle Rasputin.

Knutsen og Ludvigsen og den fæle Rasputin inneholder blant annet velkjente låter og karakterer fra de ikoniske underholdningsartistene, og noen helt nye elementer. Animasjonsuttrykket er inspirert av Øystein Dolmens illustrasjoner og filmen er regissert av Rasmus A. Sivertsen og Rune Spaans. Filmen er produsert av Eric Vogel og Tordenfilm.

Knutsen og Ludvigsen har brukt hele livet til å tenke bare på seg selv, de opererer kun etter egen fornøyelse. I denne historien blir de tvunget til å forlate sitt trygge rede for å hjelpe noen som er i fare. Med sin anarkistiske holdning til tilværelsen havner de fort i vanskeligheter, men den største utfordringen blir å holde på vennskapet når det kommer en dame inn i tunnelen og forrykker balansen.

Knutsen og Ludvigsen og den fæle Rasputin får norgespremiere 25. september 2015.

De andre prosjektene som presenteres på Blått lerret denne kvelden er langfilmen Bølgen og dokumentarfilmen Pøbler.

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.