NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Jimmy på Blått lerret

frijimmy_headshot

Lørdag 18. mars er det duket for nytt Blått lerret på Parkteatret i Oslo. På programmet står Christopher Nielsen som straks lanserer den animerte langfilmen Slipp Jimmy fri. 21. april er det norgespremiere, men allerede førstkommende lørdag viser Nielsen klipp fra filmen og deler sine erfaringer fra produksjonen med publikum. RushPrint har mer.

Christopher Nielsens Slipp Jimmy fri er et historisk gjennombrudd for norsk animasjonsfilm, og har en lang og kompleks produksjonshistorie bak seg. Nielsen har kjempet med den narkomane elefanten Jimmy og et budsjett på over 100 millioner i mer enn 5 år, og er nå straks i mål med premiere 21. april. På Blått Lerret vil han vise sekvenser og fortelle om det kreative samarbeidet med blant annet Are & Odin og Christopher Schau om den norske versjonen, og amerikanske stjerner som Woody Harrelson om den engelskspråklige.

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.