NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Hubert blir animert

Hubert

Regissør og produsent Frank Mosvold og Kool Produktion AS har mottatt 930.000,- kroner i tilskudd fra Norsk filmfond til å produsere animasjonsserie basert på Arne Svingens karakter Hubert. Serien er utvikles av Tom Petter Hansen, Trond Morten Kristensen og Frank Mosvold, i samarbeid med NRK. Hver episode har en lengde på 10 minutter. Serien har forventet sending som barne-tv på NRK våren 2007. Les mer hos Norsk Filmfond.

- Det fine ved manus er at forfatteren har klart å finne fram til en skeiv og tørr, men likevel barnlig humor som står veldig godt til tegningene. Det er litt av South Park i dette, men vennligere, kan vi si, for en klart yngre målgruppe. Hubert blir en sympatisk, umusikalsk figur i en lite vennligsinnet verden, sier Nikolaj Frobenius, langfilmkonsulent i Norsk filmfond.

Regissør Frank Mosvold er utdannet siviløkonom ved Babson College (Boston) 1988 og Master of Fine Arts i filmproduksjon ved Loyla Marymount University 1996. Han har produsert 14 kort og novellefilmer, bl.a. animasjonsfilmene Christopher og Gordy og Lonely 15, og vunnet en rekke priser internasjonalt. Produksjonsselskapet Kool Produktion AS ble etablert i 1996 og produserer og distribuerer film og fjernsynsproduksjoner. Selskapet har mottatt 930.000,- kroner i tilskudd fra Norsk filmfond, av et totalbudsjett på 3.150.000,- kroner. Serien har forventet sending som barne-tv på NRK våren 2007.

Hubert
Produksjonsselskap: Kool Produktion AS
Produsent: Frank Mosvold og Tom Petter Hansen
Manuskript: Trond Morten Kristensen basert Arne Svingens barnebøker
Regissør: Frank Mosvold
Lengde: 7 episoder @ 10 minutter
Norsk TV-kanal: NRK
Forventet sending: Barne-tv våren 2007
Totalbudsjett: NOK 3 150 000
Tilskudd fra Norsk filmfond: NOK 930 000

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.