NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Frame by Frame

Forfatter Melding
admin

23. april 2006 17:23:31

Frame by Frame

Frame by Frame er over for denne gang. Det er på tide å oppsummere, for så å se fremover. Kom gjerne med tilbakemeldinger om arrangementet (ris & ros), samt tips om innhold til neste Frame by Frame.

Morten

21. mai 2006 15:34:38

Neste frame by Frame

Kjempebra tiltak!

Fikk desverse ikke meldt på filmen min i tide denne gang, eller vært tilstede, så håper det kommer en ny omgang snart!

Håper det er like bare foredagsholdere neste gang, som gjør det verdt en flytur fra Stavanger...

Morten

admin

22. mai 2006 22:27:42

Re: Neste Frame by Frame

Hei Morten,

Takk for hyggelig tilbakemelding.
Vi satser på at neste Frame by Frame kommer i oktober 06, og at programmet følger noe av det samme oppsettet som ble kjørt på Frogner.

Vi kommer tilbake med mer info når vi nærmer oss. I mellomtiden er vi meget mottakelige for tips til innhold både når det gjelder foredrag, presentasjoner og visninger.

Beste hilsen
norskanimasjon.no

daniel

26. mai 2006 16:13:34

høsten

Hei jeg synes forrige frame by frame var veldig intressant!Likte det veldig godt! Gleder meg til neste! Har veldig lyst til og melde meg på til student filmer. Hvordan kan jeg gjøre det?

Det var enting jeg kom på etter seminarene var over og vi alle koste oss med øl hehe. Det hadde vært veldig gøy med en liten konkurranse i frame by frame. F.eks: beste Student Film! For jeg trur kanskje dette vil hjelpe til og få flere folk til bli enda mer engasjert i norsk animasjon. Hvem er det som ikke like litt konkurranse og samtidig vise seg fram litt!

Det er såpass lite animasjons miljø i Norge. Heldigvis har vi nå sett i de siste årene at fler og fler unge mennesker for opp øynene for animasjon, og at du ikke trenger og jobbe i disney eller pixar for og lage bra animasjon. Se på f.eks nrk før Elias så har det vært ganske tam animasjon. Ikke noe vondt ment i det hele tatt. Det jeg mener at det er så gøy og se at Norge begynner og legge frem animasjoner som faktisk er veldig bra. F.eks så har vi Slipp Jimmy fri. Der har de jobbet int. og fått Norge på kartet. Så fler land legger merke til lille Norge.

Så det jeg vil fram den talen hehehe.. Er at det er kjempe bra det dere gjør! Stå på! dette blir bra.

mvh Daniel

admin

28. mai 2006 11:08:05

Re: høsten

Hei Daniel,

Takk for hyggelig tilbakemelding!
Hvis du vil melde på studentfilm til neste Frame by Frame, så sender du en påsynskopi til følgende adresse:
Foreningen for animert film
Postboks 5 Majorstua
0330 OSLO

Konkurranse blir det nok ikke med det første på Frame by Frame - vi har ikke tenkt å ta plassen til Fredrikstad Animation Festival. Der pleier det både å være konkurranse for animerte studentfilmer og kortfilmer.

Kom gjerne med andre forslag for å gjøre Frame by Frame ennå mer relevant.

Beste hilsen
Foreningen for animert film

Annette

05. september 2006 20:00:52

Frame by frame

når er egentlig neste frame by frame tro?

admin

06. september 2006 09:05:51

Neste Frame by Frame

Foreningen for Animert Film jobber med å få på plass neste Frame by Frame. Endelig dato er ikke satt, men vi holder på høsten 06. Mulig det glir ove ri november før vi er oppe og står igjen.

Forslag til innhold mottas med takk og kan sendes til info@norskanimasjon.no


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.