NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Don Hahn til Fredrikstad Animation Festival

DonHahn_primo

Fredrikstad Animation Festival åpner onsdag 9. november med en skikkelig godbit. Den legendariske Disney-produsenten Don Hahn gjester festivalen og byr på et foredrag om sitt arbeid hos Disney. Les mer om Don Hahn-foredraget på festivalens nettsider.

Hahn var en av de kreative drivkreften bak Disneys renessanse på 1980- og 90-tallet, som produsent på filmer som Hvem lurte Roger Rabbit, Skjønnheten og Udyret, Løvenes konge og Ringeren i Notre Dame. Hahn holder for tiden på med utviklingen av stop-motion langfilmen Frankenweenie som produseres i London med regissør Tim Burton.

Hahn er en anerkjent og inspirerende foredragsholder og er hyppig brukt av Disney i promoteringsarbeid for deres filmer. Etter foredraget vil han introdusere sin egen film Waking Sleeping Beauty, en dokumentar om den perfekte samling av personer og tilfeldigheter som førte til den nevnte Disney renessansen.

Fredrikstad Animation Festival finner sted fra 9. til 13. november og et foreløpig program er nå tilgjengelig på festivalens nettsider.

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.