NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Astrid Silverlock fra Kaupang i 3D

AstridSilverlock_news

Vestfoldsbaserte White Shark Film AS produserer for tiden en 3D-dataanimert langfilm om vikingjenta Astrid Silverlock fra Kaupang. Med på laget er produsent Stephan Belafonte og manusforfatter Robert Rhodin. Prosjektet mangler 32 millioner kroner for å realisere planene om å lansere filmen på kino høsten 2008. Sjekk traileren.

White Shark Film er opprinnelig et svenskt produksjonsselskap og Astrid skulle egentlig vært svensk. Men Paal Aamaas inviterte svenskene til Vestfold og overtalte dem til å legge deler av handlingen til Kaupang og Norge. Nå har Aamaas etablert den norske avdelingen av White Shark i Larvik.

Handlingen i animasjonsfilmen har sitt utspring fra Norge og vikingtiden på midten av 900-tallet. På Kaupang bor høvdingen Erik Silverlock og hans familie. Astrid Silverlock er hovedpersonen i filmen. Hun er 18 år gammel. Hennes tvillingbror heter Bjørn Silverlock. Høvdingen og hans sønn, Bjørn, setter kurs mot England i kompani med Gokstad skipet. De blir derimot sveket av menn fra deres eget skip. Erik blir tatt til fange, og hans sønn blir forlatt alene på en strand. Hjemme på Kaupang er Bjørns søster Astrid bekymret for sin bror. Dette er Bjørns første vikingtokt. Da skipet vender tilbake uten hennes bror, blir hun mistenksom. Hun tror ikke på historien hun blir fortalt. Astrid bestemmer seg for å finne sin bror.

AstridSilverlock_16-9

Kommentarer

A word of courage

Keep on and never give up. I saw your concept at the SEED FORUM presentation in Kongsberg.
I just want to say that it is a fantastic job especially because of its originality (VESTFOLD)...
Think of more productions in the future because this one is already a success!

Ymmi..... Gleder meg til sommeren 2008 :-)

Så idag en programsnutt på tv om denne animasjonen. Virkelig lovende. Gleder meg veldig, så stå på....

Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.