NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Alf Prøysens Barnesanger på NRK Super

HeleneHarefrøken_primo

NRK Super har startet sendinger av Alf Prøysens Barnesanger - en serie basert på Alf Prøysens sanger. Fem uker fremover vises den håndtegnede serien produsert av Sandnes Media.

Serien består av filmene Helene Harefrøken, Kyllingen, Bakvendtland, Teddybjørnens vise og Blåbærturen. Filmene er produsert av Sandnes Media AS i co-produksjon med NRK Super. Permiére er torsdag 28. april på Barne-TV. Filmene er håndtegnet og laget in-house av de seks ansatte på Sandnes Media.

Tidligere har Sandnes Media produsert de enkeltstående kortfilmene Bolla Pinnsvin, Marte og Baldrian, Musevisa og Nøtteliten. Alle sammen med Alf Prøysens umiskjennelige fremføringer på lydsporet.

Episodene av Alf Prøysens Barnesanger vises på NRK Super som en del av Barne-TV 28. april, 5. mai, 12. mai og 16. mai. Den femte og siste episoden, Blåbærturen, er fremdeles i produksjon og vil bli vist senere.

Kommentarer


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.