NYHETER ANMELDELSER FORUM OM FFAF LENKER DATABASE
 
 

Ås Mediaverksted søker medarbeider!

Forfatter Melding
Annette S. Helland

09. juni 2007 10:01:02

Ås Mediaverksted søker medarbeider!


Ås kommune
Oppvekst- og kulturetaten

MEDARBEIDER ÅS MEDIAVERKSTED
Arbeidssted: Ås sentrum, kulturhuset
Stillingsstørrelse og type: Svangerskapsvikariat i et år, 30 % stilling, medarbeider ”Den kulturelle skolesekken”
Kvalifikasjoner: Vi søker person med mediafaglig bakgrunn eller kompetanse på videoproduksjon og eller animasjon. Du trives blant barn og unge. Har pedagogisk evne og gjerne opplæring, selvstendig, fleksibel, strukturert, har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Personlig engasjement og egnethet vil bli tillagt vekt.
Lønn: stillingen lønnes i st.kode 6814, kr. 326.100,- i 100 % stilling.
Ledig fra: 01.09.07 (evt. med oppstart før til opplæring)
Kontaktperson: Lars Rasmussen, tlf: 64 96 23 60 eller Hanne Dølheim, tlf.: 64 96 23 54.
Søknad foretas på elektronisk søknadsskjema på Ås kommunes internettside, www.as.kommune.no. Trenger du hjelp til utfyllingen, kontakt Servicetorget, tlf 64 96 20 00
Søknadsfrist: 31.07.07.
Stillingsnr: 07/1317

Andre opplysninger:
Stillingen har faste arbeidsdager, onsdager og torsdager, dagtid og arbeider ute på skolene i Ås kommune, med ”Den kulturelle skolesekken”. Stillingen følger skolens arbeidsplan og det utarbeides egen plan for ”Den kulturelle skolesekken”. Ås kommune produserer store deler av tilbudet til ”Den kulturelle skolesekken” selv og har eget mediaverksted med utstyr og svært kompetente medarbeidere.

Mediaverkstedet i Ås tilbyr veiledning og opplæring til barn og voksne i videofilming, animasjon, redigering, hjemmeside på internett, IKT og multimedia i Ås kommune. Mediaverkstedet har til sammen 80 % stilling, hvor 60 % brukes i ”Den kulturelle skolesekken”.

Vi søker etter:
Vikar for vår faste medarbeider i 30 % stilling, som skal ut i svangerskapspermisjon i et år. Stillingen er lønnet som kulturskolelærer. Vi er interessert i en person med mediafaglig bakgrunn eller kompetanse fra videoproduksjon og/ eller animasjon. Du trives blant barn og unge, er selvstendig, fleksibel, strukturert, og har gode samarbeids- og kommunikasjonsevner. Personlig engasjement og egnethet vil bli tillagt vekt.

Litt om Ås
Ås kommune ligger 3 mil sør for Oslo. Kommunikasjonen er godt utbygd, og det er bare 30 min. med tog eller bil fra Oslo. Bor du i Oslo, kan du kjøre mot trafikken til og fra jobb. I Ås bor det ca 14 000 innbyggere. Ås er i sentrum av Folloregionen, og det er bare 10 min. i bil til våre naboer Drøbak, Ski og Vestby. Kommunen har gode bo- og oppvekstmiljø, gode skoletilbud og mange kultur- og fritidstilbud.
Ås kommune har gode pensjons- og forsikringsordninger for sine ansatte. Alle medarbeidere tilsettes i Ås kommune med arbeidssted for tiden på det enkelte arbeidssted/etat. For øvrig gjelder ansettelses/lønnsvilkår i hht lover, kommunale bestemmelser og gjeldende tariffavtaler.


Bookmark and Share
 
  Foreningen for animert film: info@norskanimasjon.no. Støttet av Norsk filminstitutt og Fond for lyd og bilde. Webutvikling av Tvistein.